Folksam är bäst!

Tidningen Pensioner och Förmåner visar i sitt senaste nummer att Folksam är vinnare på pensionsmarknaden de senaste fem åren. Folksam (inklusive KPA, KP och Folksam-LO pension) är det bolag som allt fler väljer för sin tjänstepension och privat sparande.

Framgången bekräftas också av försäkringsförbundets siffror om nyförsäljning på pensionsmarknaden. Där har Folksams andel av nyförsäljning gått från 8,4 procent (förra 12 månadersperioden) till 23,3 procent i år. I höstas gjorde många arbetare ett omval av sin avtalspension. Väldigt många valde då Folksam-LO Pension till sin förvaltare.

Varför Folksam? Jag vet att vi är duktiga på att prata pension på ett enkelt sätt med våra kunder. Förtroende, trygghet och personliga samtal är viktiga parametrar när man väljer bolag för sitt sparande. Idag har Folksam ett brett fondutbud. Vi är ett oberoende fondförsäkringsbolag och hos oss kan man välja marknadsledande toppbelönade fonder.

Här är Folksams bästa fonder det senaste året.                                                               

JF India                                                            27,7 %

Folksam LO Väst                                        27,1 %

Folksam Tjänstemannafond Sverige    26,5 %

Folksam LO Sverige                                  26,4 %

20101010

Många svenskar har gjort kloka placeringar i Sverigefonder och när det gungar i övriga världen då går hemmamarknaden bra. Jag är glad att jag har placerat en del av min pension i Sverigefonder.                                                

Har du funderingar kring dina placeringar? Stick inte huvudet i sanden utan boka tid för en besiktning hos en rådgivare. Det blåser i Europa och vi vet inte vilka stormar som är på väg, det kan vara läge att förbereda sig på kyla.

Bilden är från FOLOs hemsida.

Lena Wallin

Spridningsknappar

  • Digg
  • Facebook
  • StumbleUpon
  • Technorati
  • LinkedIn
  • Google
  • del.icio.us
  • MySpace


Kommentarer

Inga kommentarer

Lägg till kommentar

Du kan skriva en kommentar eller skicka en trackback från din egen blogg. Alla kommentarer måste följa våra regler.

Obligatoriska fält *

*